10 i 9 - uenighed i Bruxelles

Finans | 7. december 2010

Europas finansministre mødes i disse dage i Bruxelles for at finde ud af, hvordan de kan udvide kriseberedskabet, så den europæiske krise ikke spreder sig yderligere.

Der er dog stadig uenighed blandt ministrene.

Ib Fredslund Madsen fortæller, hvad ministrene diskuterede i går, hvad de skal de diskutere i dag, og hvor de største stridpunkter er.

Desuden nyt fra Irland, der i dag skal stemme om budgettet for 2011. Og så har USA besluttet at forlænge de skattelettelser, der blev vedtaget under Bush-regeringen med yderligere 2 år.

Kort nyt: Novo Nordisk er blevet ramt af en prisstigning på det amerikanske marked. Sundhedsforsikringsselskabet UnitedHealthcare hæver prisen på Novolog med 250 procent.

Facebook fik i går en ansigsløftning. Nyt design sætter større fokus på folks profilbilleder og på baggrund - uddannelse og jobs. Det kan gøre facebook mere attraktivt for annoncører.

Få sidste nyt fra finansmarkederne i indbakken hver morgen

Har du lyst til at få taget temperaturen på aktiemarkederne fra morgenstunden? På alle hverdage, direkte fra Jyske Banks finansielle kommandobro? Så tilmeld dig Jyske Morgennyt og få direkte ind i din indbakke hver morgen.