10 i 9 - Rusland ånder Carlsberg i nakken

Finans | 4. november 2009

Selvom Carlsberg kom ud af tredje kvartal med et pænt resultat, så skuffede omsætningen. I nærmeste fremtid kan aktien få store udsving.

De store udsving skyldes problematikken om afgiftsforhøjelser i Rusland. I regnskabet havde Carlsberg gjort rede for forskellige udfald afhængig af, hvor meget afgifterne bliver sat op. I løbet af november vil det blive besluttet præcis, hvor meget afgifternes skal hæves. Og det er den beslutning, der kan få aktien i bevægelse.

Sent i aftes besluttede General Motors at beholde Opel efter længere tids forsøg på at sælge den tyske bilproducent. Istedet vil General Motors nu forsøge at rekonstruere Opels europæiske aktiviteter, og det vil ske snarest muligt.

Herhjemme er virksomhederne ved at drukne i ansøgninger. De jobsøgende er mere ihærdige end tidligere. De sender langt flere ansøgninger, og møder op hos virksomhederne.

Læs hele kommentaren til Carlsbergs regnskab:
Carlsberg (Køb): Flot indtjening, svag omsætning (PDF)

Få sidste nyt fra finansmarkederne i indbakken hver morgen

Har du lyst til at få taget temperaturen på aktiemarkederne fra morgenstunden? På alle hverdage, direkte fra Jyske Banks finansielle kommandobro? Så tilmeld dig Jyske Morgennyt og få direkte ind i din indbakke hver morgen.