10 i 9 - om markedsudsving, Danske Bank og ny asiatisk krisefond

Finans | 4. maj 2009

Det går stadig stærkt på de finansielle markeder - men man kan blive fartblind, når det har gået endnu stærkere. Hvad betyder det for dig som investor?

De amerikanske aktiemarkeder lukkede fredag lidt højere efter at både erhvervstillidsbarometeret ISM og forbrugertilliden fra University of Michigan kom ud bedre end ventet. De asiatiske aktiemarkeder ligger mandag morgen med kraftige stigninger, efter at det kinesikse erhvervstillidsbarometer PMI for første gang i ni måneder viste en fremgang. De europæiske aktiemarkeder ser ud til at åbne moderat højere i dag.

Tirsdag kommer Danske Bank med regnskab og torsdag bliver stresstesten for de amerikanske banker offentliggjort - hvad får det af betydning?

Asien får nu en ny krisefond på 120 milliarder dollars, som skal hjælpe med at skærme asiatiske lande fra det værste i den økonomiske krise.

Få sidste nyt fra finansmarkederne i indbakken hver morgen

Har du lyst til at få taget temperaturen på aktiemarkederne fra morgenstunden? På alle hverdage, direkte fra Jyske Banks finansielle kommandobro? Så tilmeld dig Jyske Morgennyt og få direkte ind i din indbakke hver morgen.