10 i 9 Markedsupdate - Bernanke piller ikke ved lav rente

Finans | 8. december 2009

Den amerikanske centralbankschef holdt mandag en tale i Washington. Her vurderede han at økonomien også fremover står foran store udfordringer. Centralbankchefen vurderede, at den økonomiske fremgang er yderst sårbar og ikke kan klare sig uden støtte. Dermed er der ikke foreløbig udsigt til at centralbanken hæver den lave amerikanske rente.

Aktiehandler, Tina Ammitzbøll Georgi, samler op på udviklingen blandt de amerikanske selskaber - FedEx og Texas inst. Desuden forklarer hun at aktiernes lidt negative reaktion på Bernankes tale er naturlig på kort sigt. Men at markedet på sigt vil nyde stor gavn af den lave amerikanske rente.

Desuden er der kort nyt om den danske vindmøllebranche, kinesernes interesse i SAAB, tilbagefald i guldprisen og selvfølgelig de igangværende fleksauktioner.

Få sidste nyt fra finansmarkederne i indbakken hver morgen

Har du lyst til at få taget temperaturen på aktiemarkederne fra morgenstunden? På alle hverdage, direkte fra Jyske Banks finansielle kommandobro? Så tilmeld dig Jyske Morgennyt og få direkte ind i din indbakke hver morgen.