10 i 9 - Forhandlinger er altafgørende for Grækenlands fremtid

Finans | 18. januar 2012

Vigtige forhandlinger mellem private investorer og den græske stat skal falde på plads, hvis Grækenland vil undgå statsbankerot.

Efter flere dages pause genoptages forhandlingerne i dag. Forhandlingerne skal falde på plads for, at Grækenland endnu en gang kan få økonomisk hjælpe fra IMF og EU.

Kort nyt:
Spanien vil nu forsøge at få styr på nationaløkonomien og det store statsunderskud ved at give de store regioner i landet kort snor og kræve nye spareplaner.

B&O kom ud af andet kvartal med et overskud før skat på 41 mio. kr. Analytikerne havde ellers ventet et plus på 47 mio. kr. Til gengæld fastholder B&O sine forventninger til helårets resultat.

GN Store Nords bestyrelsesformand, Per Wold-Olsen, siger til Berlingske Business, at en opsplitning af selskabet ikke vil komme på tale efter voldgiftsdommen mod det polske teleselskab TPSA. GN Store Nord vil i stedet satse på at få en større markedsandel. Det skriver Berlingske Business i dag.

Videoens afsnit
00:03 Velkommen og oversigt
00:27 Aktie-overblik
00:51 Valuta-overblik
01:07 Råvare-overblik
01:18 Demonstrationer igen i Grækenland forud for vigtige forhandlinger
04:55 KortNyt: Nye stramninger i Spanien, regnskab fra B&O og nyt fra GN Store Nord

Få sidste nyt fra finansmarkederne i indbakken hver morgen

Har du lyst til at få taget temperaturen på aktiemarkederne fra morgenstunden? På alle hverdage, direkte fra Jyske Banks finansielle kommandobro? Så tilmeld dig Jyske Morgennyt og få direkte ind i din indbakke hver morgen.