10 i 9 - Flere kurstæsk til danske banker ventes

Finans | 28. juni 2011

Investorerne flygtede ud af deres aktier i især små banker under mandagens handel, der også gav kurstæsk til Danske Bank. Frasalget fortsætter i dag, lyder forventningen fra senior kunderådgiver Henrik Aagaard.

Det er weekendens krak i Fjordbank Mors, som går hårdt ud over en bred palet af danske bankaktier. Max Bank var mandagens store taber, og aktien lukkede 23 procent lavere end fredagens niveau. Blandt de større banker fik Danske Bank flest kurssmæk og tabte 5,2 procent.

Korte nyheder om den forestående afstemning i det græske parlament, om frygt for et dårligt ry i udlandet for Danmarks finansielle banksektor og om en amerikansk tobakgigants sagsanlæg mod australske myndigheder.

 

Videoens afsnit
00:13 Aktie-opdatering.
00:42 Senior kunderådgiver Henrik Aagaard med forventniger og kommentarer til dagens marked ovenpå bankkrakket i går.
03:31 Valuta-opdatering.
03:49 Råvare-opdatering.
04:06 Kort nyt: Den forestående afstemning i Grækenland, fryft for dårligt ry for Danmarks finansielle banksektor og tobakgigant i sagsanlæg mod de ausralske myndigheder.

Få sidste nyt fra finansmarkederne i indbakken hver morgen

Har du lyst til at få taget temperaturen på aktiemarkederne fra morgenstunden? På alle hverdage, direkte fra Jyske Banks finansielle kommandobro? Så tilmeld dig Jyske Morgennyt og få direkte ind i din indbakke hver morgen.