10 i 9 - Ben Bernanke sætter fut i kurserne

Finans | 27. marts 2012

Ben Bernanke løftede kurserne i går på aktiemarkederne ved at udtale, at FED har planer om en lempelig pengepolitik et stykke tid endnu.

Han udtalte desuden at det store fald i arbejdsløsheden over de seneste 6 måneder vil være en engangsfornøjelse, hvis ikke der kommer mere gang i den økonomiske vækst.

Aktiehandler Henrik Aagaard vurderer at den positive stemning vil vare ved i dagens marked - i hvert fald i første halvdel af dagen.

Kort nyt:

BMW tilbagekalder nu 1, 3 millioner biler pga. et problem med et kabel, der i værste fald kan udløse brand.

En ny undersøgelse viser, at topchefer ser mere positivt på fremtiden.

Det norske Børshus ABG Sundal Collier har hævet kursmålet på Novo Nordisk til 1100 kroner.

Den tidligere formand for den internationale valutafond Dominique Strauss-Kahn er nu midtpunkt i en efterforskningssag, hvor han menes at stå bag organiseret prostitution i Nordfrankrig.

Videoens afsnit
01:36 Aktie-overblik
01:59 Aktiemarkederne tog positivt imod udtalelserne fra USA - Aktiehandler Henrik Aagaard kommenterer på Ben Bernankes tale og dagens marked.
03:53 Valuta-overblik
04:06 Råvare-overblik
04:15 Kort nyt: BMW tilbagekalder 1,3 mio. biler, topchefer ser lyst på fremtiden, norsk børshus hæver deres kursmål på Novo Nordisk og så er Dominique Strauss-Kahn blevet beskyldt for at bestyre en prostitutionskæde i Nordfrankrig.

Få sidste nyt fra finansmarkederne i indbakken hver morgen

Har du lyst til at få taget temperaturen på aktiemarkederne fra morgenstunden? På alle hverdage, direkte fra Jyske Banks finansielle kommandobro? Så tilmeld dig Jyske Morgennyt og få direkte ind i din indbakke hver morgen.