Webinar: Trump eller Biden? Konsekvenser for aktierne, økonomien og Danmark

Finans | 29. oktober 2020

Amerikanerne går til valg tirsdag d. 3. november, og uanset om det bliver genvalg til Donald Trump eller sejr til demokraternes Joe Biden vil udfaldet få en række konsekvenser for bl.a. finansmarkederne, verdensøkonomien, den menige amerikaner og samarbejdet med Europa.
 
På dette webinar svarer chefanalytiker Kim Fæster, chefstrateg Ib Fredslund og journalist og radiovært Jesper Bæhrenz (som er bosat i USA)  på spørgsmål fra deltagerne og kommer med deres bud på, hvordan verden kommer til at se ud på bagkant af præsidentvalget.

Vi taler også Heini Zachariassen, CEO og medstifter af verdens største vin-app Vivino, om det at drive forretning i USA under Trump.

Og så sætter den demokratiske fundraiser Jeremy Bernard, som var White House Social Secretary under Obama fra 2011-15, ord på pengenes magt og vigtighed i en præsidenvalgkamp.

Hør eksperternes bud på bl.a. nedenstående spørgsmål og en lang række andre emner:
Hvilken betydning har det for aktiekurserne, hvem der vinder præsidentvalget?
Hvilken udenrigspolitisk linje vil Biden føre?
Hvordan ser den menige amerikaner på valget og de to kandidater?
Hvordan vil dollarkursen og olieprisen udvikle sig?
Skal man sælge sine amerikanske aktier før valget?
Hvordan bliver verdenshandlen påvirket under Trump/Biden?

 Få sidste nyt fra finansmarkederne i indbakken hver morgen

Har du lyst til at få taget temperaturen på aktiemarkederne fra morgenstunden? På alle hverdage, direkte fra Jyske Banks finansielle kommandobro? Så tilmeld dig Jyske Morgennyt og få direkte ind i din indbakke hver morgen.