VL Døgn 2016: Dir. Stig Panduro, Microsoft - kommer til fængslet

Erhverv | 3. december 2015

VL Døgn 2016:

Dir. Stig Panduro, Microsoft, er én af hovedtalerne, når danske topledere samles til maj i det gamle Statsfængsel i Horsens.

Jyske Bank TV er mediepartner på VL-Døgnet og vil bringe interviews derfra.

Kom med indenfor i fængslet. Stemningen er stadig ubehagelig og autentisk inden for murene, som har pigtråd på toppen, og som har huset flere hundrede kriminelle. Og hør hvorfor Stig Panduro kommer.


Hvad er VL-Døgnet

En gang om året afholdes VL Døgnet, hvortil samtlige VL-medlemmer inviteres for at få ny viden, inspiration, udveksle erfaringer, mødes med og få relationer til medlemmer fra andre VL-grupper.

VL Døgnet strækker sig over 12 intense timer, hvor prominente talere fra hele verden deler deres historier og indgår i dialog med deltagerne. Typisk deltager 5-800 medlemmer i arrangementet, som afsluttes med en festmiddag.  


Hvorfor fængslet

VL-døgnets hovedoverskrift i 2016 er: "En ny start". Nye sammenhænge på kryds og tværs af verden ændrer forbrugeradfærd og industriprodukter så hurtigt som aldrig før.

Derfor vil VL Døgnet udfordre på rammer og indhold for at bevare sin position som det forum, hvor danske ledere kan få inspiration, få tid til refleksion og nye ideer om ledelse og samfundsudvikling.


Hvad er VL. Læs mere her


Indslaget er produceret af Jesper Jakobsen,  redaktionen@jyskebank.dk


 

Vil du være klog på økonomi, samfund og tendenser?

Tilmeld dig "Jyske Bank Nyt" — et nyhedsbrev, som udkommer hver måned med økonomisk inspiration, viden og holdninger. Du kan altid afmelde dig igen.