Verdens dyreste chokolade er dansk -Truffle me!

Erhverv | 11. juli 2017

Kokken Fritz Knipschildt har skabt et brand med verdens dyreste chokolade. Hans La Madeleine au Truffe koster omkring 1600 kr. pr stykke.

Nu er Madeleine-chokoladen, ifølge Copenhagen Post, igen kåret til at være verdens dyreste chokolade af Guinness World of Records.

Vi var forbi hans forretning i 2010, da chokoladeeventyret tog fart.Af Lasse Engelbrecht Jensen. Foto Thomas Idorn Hass. redaktionen@jyskebank.dk

 

Blå bog Fritz Knipschildt:

Allerede som trettenårig begyndte Fritz Knipschildt at arbejde i restauranter rundt omkring i Europa. Under sit arbejde som kok bevægede han sig langsomt ind i arbejdet med chokolade og han besluttede at prøve kræfter med de bedste i USA. I 1999 begyndte han at producere sine chokolader i en etværelses lejlighed i New York, og de blev så godt modtaget, at hans forretning hurtigt blev en succes.

I 2005 åbnede han restauranten Chocopology i South Norwalk nord for New York og den er idag en del af det succesrige franchisekoncept.

Vil du være klog på økonomi, samfund og tendenser?

Tilmeld dig "Jyske Bank Nyt" — et nyhedsbrev, som udkommer hver måned med økonomisk inspiration, viden og holdninger. Du kan altid afmelde dig igen.