Tommy Ahlers: Tag nu det skridt, find noget at brænde for

Erhverv | 2. maj 2018

Tommy Ahlers er ny uddannelses- og forskningsminister i Lars Løkkes regering. Det bliver interessant at følge. Han vil noget.
Ahlers er ikke en person, som går stille med dørene: Tag nu det skridt. Find noget at brænde for, siger han i dette interview fra sidste år, hvor han lige var blevet formand for regeringens iværksætterpanel.

Blå bog: 
Iværksætterpanelet består ud over Tommy Ahlers af 14 iværksættere, investorer og eksperter. De skal komme med forslag til, hvordan det bliver lettere og mere attraktivt at starte ny virksomhed i Danmark, og hvordan flere nye virksomheder kan tage de næste skridt og vokse sig store.

Uddannet jurist. Har arbejdet som Mckinsey-konsulent. 

I 2005 grundlagde Tommy Ahlers ZYB - et mobilt socialt netværk. Tre år senere - i 2008 - betalte britiske Vodafone en kvart mia. kr. for ZYB.

Ahlers gentog kunstykket få år efter med selskabet Podio, som bedst kan beskrives som Facebook for virksomheder. Podio blev startet op i 2010 og solgt til amerikanske Citrix i 2012 for 300 mio. kr.

I dette interview med jyskebank.tv fortæller den danske succesdreng om sine forventninger til at fremme rammevilkårene for danske iværksættere, og han kommer med gode råd til iværksætterne, der vil tage det næste store skridt.
 
(Indslaget er fra maj 2017.)


Vil du være klog på økonomi, samfund og tendenser?

Tilmeld dig "Jyske Bank Nyt" — et nyhedsbrev, som udkommer hver måned med økonomisk inspiration, viden og holdninger. Du kan altid afmelde dig igen.