Tech startups pitchede ideer til Jyske Banks velhaverkunder

Erhverv | 24. september 2020

I dette lille sammendrag kan du få et indblik i, hvordan det forløb, da tre unge iværksættere på jagt efter investorer forleden fik mulighed for at pitche deres forretningside til nogle af Jyske Banks velhaverkunder ved en virtuel pitch-session.

Private Banking-kunderne var med live på distancen og havde mulighed for at stille opklarende spørgsmål til de tre startups: Jesper Alkestrup fra SoilSense, Lasse Madsen fra Sidekick og Golam Sadeghnia fra OKTO.

Derudover var der gode råd til de potentielle startup-investorer fra Jan Rosenbom, partner i investornetværket Keystones.

Bag pitch-seancen stod Jyske Bank Private Banking og Futurebox, som er en del af DTU Science Park og fungerer som rugekasse for startups med fokus på højteknologi og hardware.

Futurebox og Jyske Bank har indgået en samarbejdsaftale, der bl.a. giver mulighed for at bringe iværksættere og investorer tættere sammen til særlige pitch-events for bankens Private Banking-kunder.

Næste gang pengesøgende startuppere pitcher deres ide til et lignende arrangement ventes at blive i midten af november.Vil du være klog på økonomi, samfund og tendenser?

Tilmeld dig "Jyske Bank Nyt" — et nyhedsbrev, som udkommer hver måned med økonomisk inspiration, viden og holdninger. Du kan altid afmelde dig igen.