Tanker Til Tiden 5: Det er pausen, som giver fisk

Øvrige emner | 10. januar 2012

Peter A.G. Nielsen er nok bedst kendt som den ihærdige frontfigur i rockbandet Gnags i mere end fire årtier. Men han er også en stærkt efterspurgt foredragsholder, og når han spørger, ”om man må være den, man er? … og hvorfor ikke?”, rækker han langt ud over scenekanten.

Hans bud til alle, som efterlyser kreativitet, innovation og nye tanker, er, vi skal dyrke det uforudsigelige. Og f.eks. gøre pjækkedage legitime i skolen, på jobbet og i livet.

For Peter A. G. Nielsen er planløshed og uforudsigelighed vigtige redskaber i hans egen skabelsesproces som udøvende kunstner – selv om der i sidste ende må være en eller anden plan med, hvad man foretager sig. Peter A.G. Nielsen er i øvrigt aktuel med albummet ”Det scene show”.

Vært/tilrettelæggelse: Kurt Strand
Producer: Jesper Ravn

redaktionen@jyskebank.dk

Kurt Strands næste interview kommer i Februar. Det er med Susanne Larsen, formand for Frivilligrådet, præsident for Røde Kors - om velfærd, frivillighed og ansvar i en tid, hvor velfærdssamfundet skal yde mere til flere for færre penge.

I Marts interviewer Kurt Strand den uortodoxe godsejer Susanne Hovmand-Simonsen, Knuthenlund - om landbruget ved en skillevej, hvor et kriseramt erhverv kan vælge mellem mere gylle eller højt forædlede kvalitetsprodukter.