Succesdrengen Tommy Ahlers: Danske iværksættere er for uambitiøse

Erhverv | 12. oktober 2015

Opdateret: Iværksætteren Tommy Ahlers er aktuel i Danmarks Radios iværksætter-serie "Løvens Hule". Her er et interview Jyske Bank TV lavede med Tommy Ahlers ved VL Døgnet - og hvor han kommer med gode råd til danske iværksættere.

Han har gjort det alle iværksættere drømmer om - og endda flere gange. Den 37-årige serieiværksætter Tommy Ahlers har inden for få år skudt to virksomheder af - ZYB og Podio - og indkasseret millioner.

I 2005 grundlagde Ahlers ZYB - et mobilt socialt netværk. Tre år senere - i 2008 - betalte britiske Vodafone en kvart mia. kr. for ZYB.

Ahlers gentog kunstykket få år efter med selskabet Podio, som bedst kan beskrives som Facebook for virksomheder. Podio blev startet op i 2010 og solgt til amerikanske Citrix i 2012 for 300 mio. kr.

I dette interview med jyskebank.tv fortæller den danske succesdreng om livet som iværksætter, hans vigtigste erfaringer, og hvorfor Ahlers synes, at danske iværksættere er for uambitiøse.

Tommy Ahlers var en af oplægsholderne ved dette års VL Døgn som fandt sted i Operaen i København.

(Publiceret første gang 29. januar 2013)

Vil du være klog på økonomi, samfund og tendenser?

Tilmeld dig "Jyske Bank Nyt" — et nyhedsbrev, som udkommer hver måned med økonomisk inspiration, viden og holdninger. Du kan altid afmelde dig igen.