Studerende blev Jyske Bank ansatte for en dag

Om Jyske Bank | 17. november 2017

Det er noget med runde borde, en mærkelig fisk, og så noget med billige boliglån.

De fleste kender Jyske Bank udefra, men forleden fik en gruppe studerende mulighed for at komme ind bag murerne og se, hvordan det er at være ansat i Jyske Bank.

De universitetsstuderende, som fik muligheden i forbindelse med studiemessen Aarhus Symposium, fik en hel dag til at sidde i en afdeling, der var relevant for deres studie og dermed komme helt tæt på de arbejdsopgaver, de muligvis ville skulle løse, når de en dag forlader universitetet.

En af de studerende var Kasper Selmar Pedersen, som til dagligt læser økonomi på Aarhus Universitet. Han kom helt tæt på produktudvikling i afdelingen for forretningskoncepter, hvor han blandt andet skulle hjælpe med at finde smarte løsninger på betaling, og skabe et bedre produkt til overblik af konti.

- Det har overrasket mig positivt at være her. Der er mange muligheder for både at specialisere sig, hvis man er glad for at nørde tal og data, men også for at arbejde som generalist og være med til at forene fagligheder, fortæller han.

Og efter 8 timer i hovedkvarteret, hjemstedet i Silkeborg, var interessen for Jyske Bank ikke blevet mindre.

- Det er klart en mulig arbejdsplads for mig. Der er rigtig mange muligheder her, fortæller han.

Læs mere om Aarhus Symposium her

Kunne Jyske Bank være en arbejdsplads for dig? Læs mere om karriere i Jyske Bank lige her

Vil du være klog på økonomi, samfund og tendenser?

Tilmeld dig "Jyske Bank Nyt" — et nyhedsbrev, som udkommer hver måned med økonomisk inspiration, viden og holdninger. Du kan altid afmelde dig igen.