Sommerhuspriser i Odsherred: Prisstigninger efter salgsboom

Bolig | 8. oktober 2015

Der bliver solgt fritidshuse til den helt store guldmedalje i Danmarks største sommerhuskommune Odsherred Kommune, og det er da også blevet dyrere at købe et sommerhus i kommunen. Prisen på sommerhuse i Odsherred Kommune er steget, uanset om vi kigger en måned eller et år tilbage. 11,7 procent er prisen steget siden sidste år.

I september faldt salgstiden med 13,2 procent og siden sidste år er den faldet med over fyrre procent. Der er således skåret 109 dage af salgstiden det seneste år og det tager nu kun 160 dage at få en handel i hus i Odsherred Kommune.

Læs mere om Jyske Banks populære bankboliglån på jyskebank.dk

Boligsidens Markedsindeks produceres i samarbejde med Boligsiden.dk. Programserien sendes i starten af hver måned og giver et overblik over salgspris, salgstid, nedslag og udbud på villaer og rækkehuse på landsplan.

Hver måned tager vi også pulsen på markedet for ejerlejligheder og hvert fjerde måned sender vi indslag om ejerlejligheder i landets 5 største byer.

 

 


Vil du være klog på økonomi, samfund og tendenser?

Tilmeld dig "Jyske Bank Nyt" — et nyhedsbrev, som udkommer hver måned med økonomisk inspiration, viden og holdninger. Du kan altid afmelde dig igen.