Regnskab: Jyske Bank har haft succes med boligsatsning

Om Jyske Bank | 23. februar 2016

Jyske Bank laver rekordoverskud i 2015 på 3,2 mia. kr., øger aktietilbagekøb og klapper hesten med prisstigninger på boliglån.

Anders Dam, ordførende direktør i Jyske Bank-koncernen, er tilfreds med 2015, hvor koncernens satsning på boligkunder har båret frugt: "Jyske Bank har igennem 2015 kunnet udnytte boligudlånssatsningen i et i øvrigt presset bankmarked med lav efterspørgsel. Således er der ydet nye boliglån for 57,5 mia. kr. ved udgangen af 2015; en stigning på 25,5 mia. kr. i 2015. Pr. dags dato er der ydet nye boliglån for 60 mia. kr," udtaler Anders Dam.

Jyske Bank oplyser, at koncernen forhøjer sit aktietilbagekøbsprogram med 250 mio. kr. til 750 mio kr., mod det tidligere oplyste beløb på 500 mio. kr.

Anders Dam udtaler i dagens udgave af Jyllands-Posten, at Jyske Bank vil gøre kunderne opmærksomme på, at de kan undgå prisstigningerne i Totalkredit ved at skifte til Jyske Bank og BRFkredit.

Du kan læse hele regnskabet på jyskebank.dk

Vil du være klog på økonomi, samfund og tendenser?

Tilmeld dig "Jyske Bank Nyt" — et nyhedsbrev, som udkommer hver måned med økonomisk inspiration, viden og holdninger. Du kan altid afmelde dig igen.