Prisvindere: Millionforretning i Kina på halvandet år

Erhverv | 24. marts 2010

Hør to unge danske iværksætteres historie - om hvordan de for halvandet år siden startede et IT-firma på bar bund - og i dag har en blomstrende millionforretning.

Af Pia Elers. redaktionen@jyskebank.dk

NYT: 18.november 2010:

Den ene af de to unge danskere bag firmaet, Niels Krogsgaard Eskildsen, vandt prisen fra Det Danske Handelskammer, som årets entreprenør. Prisen blev uddelt af udenrigsministeren Lene Espersen, til en gallafest lørdag aften d. 30 oktober 2010 i Shanghai. Udover Lene Espersen var flere fra toppen af dansk erhvervsliv i Kina blandt deltagerne til gallaen.

- Vi betragter det som en stor ære og et skulderklap fra det danske erhvervsliv i Kina, fortæller teknisk direktør Jens Henne Hansen, Chinasoft.

Sammen med hans kompagnon og administrerende direktør Niels Krogsgaard Eskildsen, etablerede de firmaet i 2008 og allerede nu kun to år senere har de omkring 30 ansatte. Hovedsageligt kinesisk uddannede programmører, men har også hyret 2 danskere og en enkelt svensker, som er ansat til at tage vare på de danske og svenske kunder.

Af Pia Elers. redaktionen@jyskebank.dk

Vil du være klog på økonomi, samfund og tendenser?

Tilmeld dig "Jyske Bank Nyt" — et nyhedsbrev, som udkommer hver måned med økonomisk inspiration, viden og holdninger. Du kan altid afmelde dig igen.