Præsentation af Eksportbarometerets nye bestyrelse

Erhverv | 1. november 2021

Den nyudnævnte bestyrelse for eksportbarometeret mødtes en eftermiddag i oktober på Restaurant Frederikshøj. Programmet stod på netværk, en præsentation af de nye bestyrelsesmedlemmer, en paneldebat og efterfølgende middag på Michelin-restauranten.

Først blev der budt velkommen af direktør i Jyske Bank Erhverv Rune Møller og direktør i Danish Export Association Ulrik Dahl. Herefter fulgte en status på Eksportbarometeret, der blev præsenteret af Halldor Halldorsson, Head of Branding and Relations i Danish Export Association og Mette Søgaard, erhvervscenterdirektør i Jyske Bank.

Godt halvanden time var sat af til en paneldebat med et panel bestående af direktør i Trade Council Steen Hommel, tidligere statsminister Lars Løkke, professor i økonomi på Aarhus Universitet Philipp Schröder og direktør i Jyske Bank Anders Dam. De svarede på spørgsmål fra bestyrelsesmedlemmerne, som har det til fælles, at de alle står i spidsen for danske eksportvirksomheder.

Generelt var optimismen høj, når det kommer til dansk eksport og der blev lagt et fornuftigt fundament for den nye bestyrelse i Eksportbarometeret.

Vil du være klog på økonomi, samfund og tendenser?

Tilmeld dig "Jyske Bank Nyt" — et nyhedsbrev, som udkommer hver måned med økonomisk inspiration, viden og holdninger. Du kan altid afmelde dig igen.