Ny Netbank: Kritik fra kunderne. (Ny opdatering)

Privatøkonomi | 16. november 2012

Opdatering (11. januar 13):  Fra søndag den 20. januar kan du igen overføre penge mellem Jyske Bank-konti om aftenen og i weekenden.

Venlig hilsen

Jyske Bank

 

OPDATERING (14. december): Vi har knoklet med opgaven omkring overførsler i weekenden, men må desværre nu erkende, at vi ikke når i mål til den dato, vi lovede i indslaget (16. december). Vi går nu målrettet efter at kunne tilbyde denne funktionalitet pr. 20 januar 2013, som er den næste mulighed vi har for at lancere ny funktionalitet i netbanken. Vi beklager, at I må vente lidt længere.

Venlig hilsen
Jyske Bank

===

Siden den nye netbank gik i luften 14. oktober, er der delt både roser og ris ud til Jyske Bank fra flere hundrede engagerede kunder.

Men - der var unægteligt flere ris end roser, da Jyske Banks kundepanel inviterede til aftenmøder, hvor kunder havde mulighed for at komme med deres uforbeholdne mening om den nye netbank og det manglende overblik, som de oplever.

Utilfredse kunder er også konstruktive kunder, viste det sig.

Af Anette von Benzon. avbenzon@jyskebank.dk

 

Ny netbank – hvad så nu?

Jyske Bank og Bankdata er i øjeblikket i gang med en plan for forbedringer i netbanken. Aftenmøder i Silkeborg og København er en del af planen, for at finde ud af præcis, hvad kundernes behov er.  

De vigtigste ændringer på vej i netbanken:

  • Det bliver snart muligt at straksoverføre om aftenen og i weekenden – læs mere på Kundepanel
  • Tydelig visning af, hvilket beløb, du har til rådighed på dine konti – udviklingen er i gang
  • Bedre overblik over Betalingsservice med historik m.m.
  • Generelt bedre overblik i netbanken

Der er endnu flere ændringer på vej, som du løbende kan følge med i og komme med din mening om her på Kundepanelet 

Vil du være klog på økonomi, samfund og tendenser?

Tilmeld dig "Jyske Bank Nyt" — et nyhedsbrev, som udkommer hver måned med økonomisk inspiration, viden og holdninger. Du kan altid afmelde dig igen.