Nomineret til årets EFFIE-pris: JN Spedition

Erhverv | 16. november 2021

JN Spedition er nomineret til årets EFFIE-pris, som er en pris, der uddeles som påskønnelse af en transportvirksomheds udvikling af effektiv, innovativ og energirigtig logistik. Prisen tildeles en medlemsvirksomhed i Danske Speditører, der har vist, hvordan samarbejdet med virksomhederne og aktørerne i forsyningskæden skaber merværdi til glæde for erhvervsliv og samfund. 

Der er i 2021 nomineret to virksomheder til EFFIE-prisen, hvoraf den ene er JN Spedition, der er en af Danmarks førende speditions-virksomheder indenfor temperatur-kontrolleret transport og opbevaring af fødevarer. 

Transportcentrets centrale placering i Køge betyder, at kunderne København og hele Norden er tæt på. Desuden sikrer virksomhedens store fokus på digitalisering en effektiviseret proces fra vareindlevering til lager, over pakning til transport ud til kunderne. Derudover har JN Spedition gennem årene siden etableringen af virksomheden i 1968 fokuseret på at energioptimere og effektivisere via innovative og langtidsholdbare løsninger.

EFFIE-prisen uddeles torsdag d. 18. november 2021.

Vil du være klog på økonomi, samfund og tendenser?

Tilmeld dig "Jyske Bank Nyt" — et nyhedsbrev, som udkommer hver måned med økonomisk inspiration, viden og holdninger. Du kan altid afmelde dig igen.