Netflix vil bruge 32 milliarder på tv-indhold de næste tre år

Finans | 24. februar 2014

Interessen for det politiske magtspil i House of Cards har været enorm. Da tv-seriens sæson 2 havde premiere på streamingtjenesten Netflix 14. februar så 2 % af alle Netflix-medlemmer i USA samtlige 13 episoder på kun 3 dage. Og ifølge undersøgelsen fra Procera Networks så mellem 5-15 procent af alle Netflix-medlemmer i hele verden mindst ét afsnit af House of Cards i løbet af premiere-weekenden.

Og det ser ud til, at der er meget mere at glæde sig til. Netflix planlægger nemlig at bruge over 32 milliarder kr. på tv-indhold og filmrettigheder de næste tre år.

Netflix har desuden netop indgået en aftale med Comcast. Dermed kan de amerikanske kunder, der får deres internetforbindelse fra udbyderen Comcast, se frem til at kunne se film og tv-serier fra Netflix i meget bedre kvalitet. Som en del af aftalen skal Netflix betale Comcast Corp for direkte streaming.

Få sidste nyt fra finansmarkederne i indbakken hver morgen

Har du lyst til at få taget temperaturen på aktiemarkederne fra morgenstunden? På alle hverdage, direkte fra Jyske Banks finansielle kommandobro? Så tilmeld dig Jyske Morgennyt og få direkte ind i din indbakke hver morgen.