Kræftramte børn tegner Børnenes Bil

Om Jyske Bank | 29. marts 2023

Hvordan skaber man en flot, sjov og helt eventyrlig Børnenes Bil, der kan sætte fokus på børnecancer midt i et felt af stærke superbiler og sportsvogne? For Sportscar Event og Jyske Bank var svaret klart: Man spørger dem det handler om, nemlig de kræftramte børn.

Med den kendte tv-mand Felix Smith i spidsen tog vi derfor ud for at møde en gruppe kræftramte børn på Rigshospitalets børneafdeling – og børnene kom med masser af fantasifulde ideer og tegninger, som efterfølgende skal danne grundlag for en eventyrlig foliering af en skinnende og fabriksny Mercedes.

Børnenes Bil bliver flagskibet ved Sportscar Event, der afholdes på Jyllandsringen, Sjællandsringen og HCA Airport. Her kan publikum købe omgange i Børnenes Bil og de seje sportscars til støtte for et godt formål, primært til Børnecancerfondens arbejde for kræftramte børn og deres familier.

Læs mere om Børnenes Bil og Sportscar Event

Vil du være klog på økonomi, samfund og tendenser?

Tilmeld dig "Jyske Bank Nyt" — et nyhedsbrev, som udkommer hver måned med økonomisk inspiration, viden og holdninger. Du kan altid afmelde dig igen.