Katjing - myter, ordsprog og gode historier på aktiemarkedet

Katjing | 18. juni 2024

Vi siger god sommer med et webinar i den lidt lettere ende af skalaen. Her vender vi nogle af de mange myter, sayings og gode historier, som præger aktiemarkedet og måske også vores investeringsvaner. 

Er der et bedre tidspunkt på døgnet at investere end andre? Og hvad med ugedagene? Eller har det en betydning, hvornår på måneden man investerer? 

Hvad er ”Santa Claus Rally”? Er guld altid en sikker havn for investeringer? Og er maj en særlig dårlig investeringsmåned?

Vi sender en optagelse bagefter, hvis du er forhindret og gerne vil se det efterfølgende.

Mere om Katjing

Vil du vide mere om Katjing, så læs mere på vores investeringsunivers Katjing.

Hvad er Katjing?

Hver fjerde uge mødes Anne Kejser og Michelle Nørgaard i sofaen til et livewebinar med en gæst eller to, for at besvare alle de spørgsmål, der kommer ind fra Katjing-lytterne og seerne.

I hvert program vil der være fokus på at analysere, hvordan investeringsmarkedernes udsving hænger sammen med alt det, der sker i samfundet omkring os.  

Anne og Michelle holder tonen afslappet, humoristisk og vedkommende, og derfor er webinaret både til nye og garvede på investeringsmarkederne.

Vil du være klog på økonomi, samfund og tendenser?

Tilmeld dig "Jyske Bank Nyt" — et nyhedsbrev, som udkommer hver måned med økonomisk inspiration, viden og holdninger. Du kan altid afmelde dig igen.