Katjing - Eventyret om Novo og guldkalven Wegovy

Katjing | 20. marts 2024

”Der var engang en folkeaktie, der hed Novo”. Sådan kunne man godt starte fortællingen om den noget så omtalte aktie – i hvert fald lige nu, hvor mange ser det som noget af et eventyr, hvad der sker med Novo Nordisk for tiden. I dagens webinar dykker vi ned i, om det nu også ER så eventyrligt, som det ser ud til. Og ikke mindst om eventyret fortsætter.

Bliv klogere på Novo Nordisks betydning for dansk økonomi og hvordan, at Novo Nordisk har påvirket BNP-tallet for Danmark. Medicinalsektoren fylder 5% af BNP, men hvem vinder - er det Novo-aktionærerne, som har fyldt pensionsdepoterne op?

Udsendelsen afsluttes hver gang med specifikke aktieanbefalinger. Se link til aktieanbefalinger.

Vi sender en optagelse bagefter, hvis du er forhindret og gerne vil se det efterfølgende.

Mere om Katjing

Vil du vide mere om Katjing, så læs mere på vores investeringsunivers Katjing.

Hvad er Katjing?

Hver fjerde uge mødes Anne Kejser og Michelle Nørgaard i sofaen til et livewebinar med en gæst eller to, for at besvare alle de spørgsmål, der kommer ind fra Katjing-lytterne og seerne. 

I hvert program vil der være fokus på at analysere, hvordan investeringsmarkedernes udsving hænger sammen med alt det, der sker i samfundet omkring os. 

Anne og Michelle holder tonen afslappet, humoristisk og vedkommende, og derfor er webinaret både til nye og garvede på investeringsmarkederne. 

Hvert afsnit afsluttes med specifikke aktieanbefalinger. Se link til aktieanbefalinger.

Vil du være klog på økonomi, samfund og tendenser?

Tilmeld dig "Jyske Bank Nyt" — et nyhedsbrev, som udkommer hver måned med økonomisk inspiration, viden og holdninger. Du kan altid afmelde dig igen.