Katjing - Elbilsmarkedet: Nu og i fremtiden

Katjing | 24. april 2024

Salget af elbiler har de senere år virkelig taget fart. Så meget at elbilernes andel af det samlede bilsalg blev næsten fordoblet til at udgøre mere end hver tredje nysolgte bil sidste år. Samtidig ser vi en generel tendens til, at elbilerne bliver billigere og billigere.

I denne udgave af Katjing får vi besøg af Simon Justesen, salgschef hos Ejner Hessel. Han vil fortælle om, hvordan han oplever forbrugernes ønsker og valg af elbil, hvad der driver dem fra at vælge fossilt til el, og hvad vi kan se frem til af tendenser på elbilsmarkedet. 

Samtidig vil Anders Haulund Vollesen, senior aktieanalytiker fra Jyske Bank se på elbilsmarkedet med økonomi og investeringer for øje.

I hvert program vil der være fokus på at analysere, hvordan investeringsmarkedernes udsving hænger sammen med alt det, der sker i samfundet omkring os. 

Udsendelsen afsluttes hver gang med specifikke aktieanbefalinger. Se link til aktieanbefalinger.

Mere om Katjing

Vil du vide mere om Katjing, så læs mere på vores Katjing-univers.

Hvad er Katjing?

Hver fjerde uge mødes Anne Kejser og Michelle Nørgaard i sofaen til et livewebinar med en gæst eller to, for at besvare alle de spørgsmål, der kommer ind fra Katjing-lytterne og seerne. 

I hvert program vil der være fokus på at analysere, hvordan investeringsmarkedernes udsving hænger sammen med alt det, der sker i samfundet omkring os. 

Anne og Michelle holder tonen afslappet, humoristisk og vedkommende, og derfor er webinaret både til nye og garvede på investeringsmarkederne. 

Vil du være klog på økonomi, samfund og tendenser?

Tilmeld dig "Jyske Bank Nyt" — et nyhedsbrev, som udkommer hver måned med økonomisk inspiration, viden og holdninger. Du kan altid afmelde dig igen.