Jyske Renteloft CIBOR3: Nyt bankboliglån fra Jyske Bank

Bolig | 27. maj 2016

Jyske Renteloft CIBOR3 er et bankboliglån (prioritetslån), som du kan bruge til at finansiere op til 80% af din boligs værdi. Det er et fleksibelt lån til din bolig. Du har op til 30 år til at betale lånet i din bolig tilbage i, og der er mulighed for afdragsfrihed i op til 10 år. 

Jyske Renteloft CIBOR3kombinerer det bedste fra forskellige lånetyper. 

Fordelene er:

  • Du får den lave, variable rente her og nu.
  • Du får et loft over basisrenten i en periode ad gangen. Loftet gælder ikke rentetillægget.
  • Du får et lån uden binding og kan komme ud af dit lån med fem dages varsel til kurs 100. 

Du skal ikke betale fx kurtage og kursskæring som hos realkreditinstitutterne.

Når du optager lånet, kan du vælge, om du vil have renteloft frem til 1. juli 2021 eller frem til 1. juli 2024. Når loftsperioden udløber, vil lånet automatisk få et nyt renteloft og en ny periode for renteloft.

Din bolig skal vurderes, inden du kan få et bankboliglån. Som sikkerhed for lånet tages der nemlig pant i din bolig i form af et pantebrev. Vi skal også have lavet en almindelig kreditvurdering. Alt det klarer vi for dig, og vurderingen koster dig ikke noget.

Hvad er renten på boliglånet?

Renten på Jyske Renteloft CIBOR3 er sammensat af en variabel basisrente, som lægges fast for et kvartal ad gangen, og et rentetillæg. Basisrenten svarer til CIBOR 3. Rentetillægget fastsættes, når lånet udbetales og kan efterfølgende kun reguleres under særlige omstændigheder. Renteloftet gælder kun basisrenten, og ikke rentetillægget

Læs mere om Jyske Bank CIBOR3

Vil du være klog på økonomi, samfund og tendenser?

Tilmeld dig "Jyske Bank Nyt" — et nyhedsbrev, som udkommer hver måned med økonomisk inspiration, viden og holdninger. Du kan altid afmelde dig igen.