Jyske Munnypot: Ny investeringsløsning fra Jyske Bank

Om Jyske Bank | 21. februar 2018

Jyske Bank vil gøre det nemmere at investere. I løbet af foråret 2018 lancerer banken en ny online investeringsløsning kaldet Jyske Munnypot.

”Jyske Munnypot er lavet til alle, der ønsker at få hjælp til at investere opsparingen og komme nærmere på eksempelvis drømmerejsen eller det nye køkken. Vi vil gerne gøre nemt for alle at investere. Derfor behøver du hverken at have noget stort startbeløb eller være ekspert i investering for at være med,” siger Hanne Birgitte Møller, forretningsdirektør i Jyske Bank Privat, og fortsætter:

”Hvis du aldrig har investeret før, er Jyske Munnypot en nem og tryg start. Det er nemt, fordi vi gør arbejdet for dig. Og det er trygt, fordi der sidder mennesker bag. Vi hjælper dig med at finde den investering, der passer til dig, og du kan altid få hjælp af en rådgiver, hvis du får brug for det”Læs mere om Jyske Munnypot

Vil du være klog på økonomi, samfund og tendenser?

Tilmeld dig "Jyske Bank Nyt" — et nyhedsbrev, som udkommer hver måned med økonomisk inspiration, viden og holdninger. Du kan altid afmelde dig igen.