Jyske Bank og Futurebox forlænger startup-samarbejde

Om Jyske Bank | 30. maj 2022

Jyske Bank og DTU Science Park har forlænget en aftale, der sikrer et tæt samarbejde mellem Jyske Bank og Futurebox frem til udgangen af 2023.
 
Aftalen giver blandt andet Jyske Banks Private Banking-kunder en unik mulighed for at investere i de nye deep tech-virksomheder, der holder til i Futurebox.
”De (kunderne) bliver inviteret ind til pitch-events, hvor de får mulighed for at møde  startups. Derudover kan de investere i virksomhederne eller være mentor for dem. Så det giver stor værdi for vores kunder," siger Erling Fløe Kristensen, direktør for Private Banking i Jyske Bank. 

”Det at have et sponsorskab, hvor vi kan hjælpe med at iværksætterne bliver bragt tæt på vores private banking-kunder, så vi derigennem kan hjælpe til, at der kommer mere iværksætteri i Danmark er super godt," siger bankdirektør i Jyske Bank, Peter Schleidt

Fakta: Hvad er deep tech?
Deep tech er baseret på betydelige videnskabelige fremskridt og teknologisk innovation. Deep tech-startups kræver typisk langvarig udvikling og kræver typisk store investeringer for at opnå kommerciel succes.

Vil du være klog på økonomi, samfund og tendenser?

Tilmeld dig "Jyske Bank Nyt" — et nyhedsbrev, som udkommer hver måned med økonomisk inspiration, viden og holdninger. Du kan altid afmelde dig igen.