Jyske Bank etablerer nyt bankhus i Næstved

Om Jyske Bank | 22. december 2021

I begyndelsen af 2023 er Jyske Bank klar til at byde kunder fra hele Sydvestsjælland indenfor i et helt nyt og moderne bankhus i Næstved. 

Det nye bankhus skal favne alle kundetyper, som vil kunne trække på over 60 specialiserede rådgivere inden for privat, erhverv, landbrug og private banking. Jyske Bank har gode erfaringer med at samle rådgivere med forskellige specialer i samme hus. Det giver en intern synergi og udvikling, og sikrer kunderne helhed og sammenhæng i rådgivningen om alle aspekter i økonomien.

Adressen bliver Handelsskolevej 1, og det nye byggeri bliver på 1200 kvm. som indrettes med lokaler, der målrettes de forskellige kundetyper. Samt et moderne konferencerum til bl.a. større kundearrangementer. Der bliver gode parkeringsmuligheder og kort afstand til den kommende motorvej mellem Rønnede og Næstved.

De nuværende afdelinger i Slagelse,  Nykøbing F, Nakskov, Vordingborg, Ringsted og Maribo bliver ikke berørt og fortsætter for uændret kraft.

Nøgleord

Jyske BankNæstved

Vil du være klog på økonomi, samfund og tendenser?

Tilmeld dig "Jyske Bank Nyt" — et nyhedsbrev, som udkommer hver måned med økonomisk inspiration, viden og holdninger. Du kan altid afmelde dig igen.