Jyske Bank Danish PGA Championship: Wildcard uddelt til gammel kending

Made in HimmerLand | 22. juni 2020

Hvad gør man, hvis man efter mange år bag et skrivebord, pludselig igen skal konkurrere på aller øverste niveau ved en stor golfturnering? Det spørgsmål er blevet aktuelt for den tidligere pro Thomas Nielsen, der nu er Director of Golf i HimmerLand.

For første gang i historien skal de bedste mandlige og kvindelige golfspillere dyste om et “rigtigt” officielt dansk PGA mesterskab i HimmerLand fra 24. – 26. juni. Turneringen i HimmerLand er kommet i stand med stor opbakning fra både Jyske Bank, FREJA, ECCO, HimmerLand DGU og PGA samt alle de danske pro’er - også dem der normalt ikke ville være til start på ECCO Touren. 

ECCO Tour har uddelt i alt 7 wildcards og et af dem er tilfaldet HimmerLand, som lægger græs til turneringen. Thomas Nielsens chef, hoteldirektør Mark Bering, har valgt at holde HimmerLands wildcard i egne rækker og give det til sin Director of Golf.

Thomas Nielsen, der selv har en professionel karriere bag sig, har vundet adskillige gange på ECCO Touren og også optrådt på Europa Touren. Udover jobbet i HimmerLand er Thomas Nielsen også Sales Director ved Made in Denmark. Han har ikke spillet turneringsgolf i 13 år og er derfor gået i skarp træning op til turneringens start. Vi fik lov at komme en tur med på træningsbanen og fik en snak om forventninger og ambitioner.

Vil du være klog på økonomi, samfund og tendenser?

Tilmeld dig "Jyske Bank Nyt" — et nyhedsbrev, som udkommer hver måned med økonomisk inspiration, viden og holdninger. Du kan altid afmelde dig igen.