Investeringsmagasin: Lille Fredag

Investering | 2. september 2021

Læs mere om investering og bliv klogere på, om investering er noget for dig

Kom med til premiere på Lille Fredag – Jyske Bank TV’s nye investeringsprogram, der tager forskud på weekenden med viden, investeringstips – og en lækker drink.

Lille Fredag er nemlig et anderledes investeringsmagasin, der kombinerer det fornuftige med det fornøjelige. Og ja, magasinet sendes altid om torsdagen.

I udsendelsen kigger Jyske Banks eksperter på, hvilke temaer der optager de finansielle markeder netop nu – og fortæller, hvad det kan betyde for dine investeringer.


Her finder du links til de tre aktieanbefalinger, der omtales i udsendelsen:

Applied Materials: Den største leverandør af ”dimsedutter” til ”dimsedutterne”. Med andre ord leverer Applied Materials de komponenter som der anvendes i industrien til at lave integrerede kredsløb.
Se anbefalingen

Teradyne: Teradyne har specialiseret sig i at lave testsystemer til mikrochips, og vil derved have gavn af det fortsatte store behov for chips i flere og flere ting – fx selvkørende biler, IoT og generel automatisering.
Se anbefalingen

Texas Instruments: Vi har helt sikkert begge siddet med en af deres lommeregnere mellem hænderne da vi var mindre. Heldigvis er de meget mere end lommeregnere den dag i dag. Således producerer de mikrochips som anvendes i alverdens elektroniske komponenter.
Se anbefalingen

Vil du være klog på økonomi, samfund og tendenser?

Tilmeld dig "Jyske Bank Nyt" — et nyhedsbrev, som udkommer hver måned med økonomisk inspiration, viden og holdninger. Du kan altid afmelde dig igen.