Invester i dig selv

Finans | 13. december 2023

En gåtur langs vandet, en løbetur i skoven, en tur i træningscenteret eller en omgang hyggebold; Sundere motionsvaner bliver en stadig mere integreret del af vores hverdag, hvor bekymringer omkring overvægt og livsstilssygdomme er voksende. Hvad end lysten og viljen til en sundere og mere aktiv livsstil skyldes det helbredsmæssige, det sociale eller konkurrencemæssige aspekt, så oplever selskaber, der opererer inden for dette segment en strukturel og underliggende medvind. Ønsker du som investor at øge din eksponering mod selskaber, der specialiserer sig i at understøtte den stigende interesse for en sundere og mere aktiv livsstil, så er der flere indgangsvinkler man kan kigge nærmere på, hvilket vi belyser i denne webcast. 

Selskaber relateret til dette tema er:
Sådan udvælger og behandler vi aktier relateret til temaet:

Nedenstående aktier er udvalgt ud fra 1) deres strategiske tilknytning til det belyste tema samt 2) deres rent kvantitative attraktivitet med baggrund i Jyske Quant modellen på udgivelsesdatoen for videoen. Sidstnævnte fokuserer på prisfastsættelse, kvalitet og stemningen omkring den givne aktie. Vær opmærksom på, at der ikke følges op på temaet og/eller de anbefalede aktier efter udgivelsesdatoen. Du kan se de nuværende kvantitative anbefalinger på aktierne relateret til temaet (Køb, Neutral, Salg) via de links, som følger med denne video.

Få sidste nyt fra finansmarkederne i indbakken hver morgen

Har du lyst til at få taget temperaturen på aktiemarkederne fra morgenstunden? På alle hverdage, direkte fra Jyske Banks finansielle kommandobro? Så tilmeld dig Jyske Morgennyt og få direkte ind i din indbakke hver morgen.