Hoved, skulder, knæ og tå – Hospitalerne arbejder sig igennem efterslæbet fra Covid19

Finans | 12. februar 2024

De fleste af os husker nok, hvordan Covid19-pandemien vendte op og ned på vores ellers velkendte hverdag.
Det gjaldt også hospitalerne, der var nødsaget til at træffe nogle drastiske beslutninger, heriblandt at udskyde og sågar helt aflyse ikke-akutte operationer. Flere indikatorer peger imidlertid på, at hospitalssektoren så småt er begyndt at arbejde sig igennem det enorme efterslæb, der blev skabt under Covid19-nedlukningerne.
Dette tegner sig godt for de selskaber, der producerer og sælger udstyr og komponenter til hospitalssektoren, for de har nu potentielt udsigt til en periode med stigende efterspørgsel. Hvor stort et efterslæb er der tale om, og hvor længe kan der gå, før hospitalerne er kommet igennem? – Det kan du høre et bud på i denne video.    

Selskaber relateret til dette tema er:


Som Jyske Bank-kunde, kan du på Finansnyt+ få adgang til den fulde liste af selskaber, vi vurderer ser attraktive ud fra et kvantitativt perspektiv indenfor dette tema. 

Sådan udvælger og behandler vi aktier relateret til temaet:

Nedenstående aktier er udvalgt ud fra 1) deres strategiske tilknytning til det belyste tema samt 2) deres rent kvantitative attraktivitet med baggrund i Jyske Quant modellen på udgivelsesdatoen for videoen. Sidstnævnte fokuserer på prisfastsættelse, kvalitet og stemningen omkring den givne aktie. Vær opmærksom på, at der ikke følges op på temaet og/eller de anbefalede aktier efter udgivelsesdatoen. Du kan se de nuværende kvantitative anbefalinger på aktierne relateret til temaet (Køb, Neutral, Salg) via de links, som følger med denne video.

Få sidste nyt fra finansmarkederne i indbakken hver morgen

Har du lyst til at få taget temperaturen på aktiemarkederne fra morgenstunden? På alle hverdage, direkte fra Jyske Banks finansielle kommandobro? Så tilmeld dig Jyske Morgennyt og få direkte ind i din indbakke hver morgen.