Grøn Bazar: foreningslivet hyldes for vigtig indsamling

Om Jyske Bank | 20. december 2023

Grøn Bazar i Aarhus har været en stor succes i år. Det skyldes i høj grad også foreningslivets indsats. Derfor er motionskoodinator i Aarhus Kommune, Christina Fruergaard, og træner og foredragsholder, Peter Bredsdorff-Larsen, rundt med goodiebags for at hylde de ti foreninger, som har bidraget med tøj i år. 


Brugt sportstøj får nyt liv

Grøn Bazar er sat i verden gennem et samarbejde mellem Aarhus HC, Jyske Bank og Aarhus Kommune. Det har til formål at puste nyt liv i brugt sportstøj - og forhåbentligt bane vejen for, at endnu flere kan tage del i sportsfællesskaber i Aarhus Kommune. Et arrangement, som tydeligvis var kærkomment. Flere end 1000 besøgende kom nemlig forbi Grøn Bazar, mens alt, der var tilbage af de mange mængder tøj, var to strømper, som vel og mærket ikke matchede. 

Ambitionen for næste år er at gøre arrangementet endnu større - og dermed forhåbentligt hjælpe mange flere i sportstøjet i Aarhus Kommune. 


Vil du være klog på økonomi, samfund og tendenser?

Tilmeld dig "Jyske Bank Nyt" — et nyhedsbrev, som udkommer hver måned med økonomisk inspiration, viden og holdninger. Du kan altid afmelde dig igen.