God boligøkonomi - vejen til større frihed

Bolig | 29. april 2021

Onsdag den 28. april 2021 kl. 19.00-20.00

En god boligøkonomi giver dig frihed til at gøre flere af de ting, du gerne vil. Men hvordan får du så en god boligøkonomi? Svaret afhænger i høj grad af, hvor du er i livet. Fra alder og familieforhold til formue. Boligøkonom Mikkel Høegh sætter fokus på boligøkonomiens forskellige livsfaser – og på din vej til større økonomisk frihed.

Synes du også, at din frihed er for vigtig til at overlade til en tilfældig boligøkonomi – så se med på webinaret og få nyttig viden om, hvordan du kan skabe en stærk boligøkonomi. Og få et godt fundament for en tilværelse, hvor du får de størst mulige frihedsgrader til at gøre nogle af de mange andre ting, du gerne vil her i livet. I dag og i morgen.

Der bliver rig mulighed for at stille spørgsmål undervejs.

Der er mange veje til god boligøkonomi
Mikkel Høegh har ikke ét overordnet svar på, hvad der er den rigtige vej til en god boligøkonomi. Han har mange svar – og på webinaret vil han dele ud af sin viden, så du kan finde den vej, der passer til din situation.

Der er nemlig stor forskel på, hvad der er den bedste lånefinansiering alt efter dine individuelle forhold – og ikke mindst efter, hvor du er i livet. Er du ung og står du foran eller i starten af dit første boligkøb, har du etableret dig med bolig og familie – eller har du nået den alder, hvor du tænker på tilværelsen efter arbejdslivet? 

Boligkøb, renovering, ombygning – og fremtid …
Din livssituation er i høj grad afgørende for, hvordan du bedst muligt finansierer et boligkøb, en større renovering eller en ombygning. Hvilken låntype matcher bedst dine behov – og skal du fx nedbringe gælden eller vælge afdragsfrihed. Eller skal du overveje at omlægge lånet? 

Husk også, at dine valg i dag kan have stor betydning for din boligøkonomi – og din frihed – langt ud i fremtiden.

God fornøjelse med webinaret og med din boligøkonomi.

 

Vil du være klog på økonomi, samfund og tendenser?

Tilmeld dig "Jyske Bank Nyt" — et nyhedsbrev, som udkommer hver måned med økonomisk inspiration, viden og holdninger. Du kan altid afmelde dig igen.