Futurebox pitch-event med BRØG, MiWire, BrainCapture og MyBlueLabel

Erhverv | 18. marts 2021

I samarbejde med Futurebox, DTU Science Park, sætter Jyske Bank fokus på iværksætteri inden for deep tech. Det sker bl.a. via en række virtuelle pitch-events, hvor startupperne leder efter penge og/eller kompetencer.

Det seneste event fandt sted d. 17. marts, og her pitchede følgende startups deres forretningside: 

Futurebox er en del af DTU Science Park, som er Danmarks førende forskerpark med mere end 290 virksomheder og 3.800 forskere og forretningsudviklere samlet under ét tag. Futurebox tilbyder forskellige accelerationsprogrammer – og via samarbejdet med Jyske Bank matches startups med investorer og erfarne erhvervsfolk for at øge succesmulighederne for de nystartede virksomheder. Se præsentationsfilm om Futurebox.

Kom med i netværket ’Jyske Bank Startup Partners’
Kom tættere på mulighederne i gruppen ’Startup Partners’ på LinkedIn – et netværk for investorer og mentorer, som vil hjælpe iværksættere. 

Husk også at tilmelde dig Startup Partners-nyhedsmailen og få direkte besked, når der er nye arrangementer om iværksætteri – læs mere her.

 

 

 

 

Vil du være klog på økonomi, samfund og tendenser?

Tilmeld dig "Jyske Bank Nyt" — et nyhedsbrev, som udkommer hver måned med økonomisk inspiration, viden og holdninger. Du kan altid afmelde dig igen.