Fremtidens Landmand - Afsætning: Ægtepar afsætter frilandsgrise til Rema 1000

Erhverv | 5. december 2019

Bæredygtighed, afsætning og teknologi var afsættet for at kåre 3 landmænd som fremtidens landmænd ved et arrangement i forbindelse med konferencen ”Økonomi og virksomhedsledelse i landbruget” i Vingsted. I kategorien Afsætning vandt ægteparret Lene Conradsen og Peter Bruun fra Give.

Ægteparret driver frilandsproduktion med 850 frilandssøer og produktion af 22.000 slagtesvin i velfærdsstalde. Hele produktionen afsættes gennem Rema 1000 i parrets eget navn. Frilandsgrise fra Peter & Lene er en mærkevare i detailhandlen, og landmandsparret er en del af storytellingen hele vejen ud til forbrugeren.

Ud over Lene og Peters billede på pakkerne i køledisken, holder de også åben gård, hvor alle kan komme forbi og se grisene i stalden og på marken. Derudover er de også ude i butikkerne og fortælle historien om deres frilandsproduktion.

”Vi gør det på den måde her, fordi vi har et produkt, der skiller sig ud fra den øvrige produktgruppe af svin. Vi har hele tiden leveret velfærdssvin”, siger Peter Bruun.


Om prisen:

FremtidensLandmand er en pris, hvor landmænd kåres for at excellere i en af tre kategorier: Teknologi, afsætning og bæredygtighed.

Målet er at sætte fokus på de landmænd, der har succes med at få gode idéer omsat til gode økonomiske resultater. Bag kåringen står Landbrugsmedierne, SEGES, Agromek, Bridgestone, SAGRO og Jyske Bank.


Tv-indslaget er lavet af:

Journalist: Frederik Thalbitzer, LandbrugsAvisen

Fotograf: Jesper Ravn, Jyske Bank TV.

Vil du være klog på økonomi, samfund og tendenser?

Tilmeld dig "Jyske Bank Nyt" — et nyhedsbrev, som udkommer hver måned med økonomisk inspiration, viden og holdninger. Du kan altid afmelde dig igen.