FødevareBanken giver mad og mennesker en chance til

Om Jyske Bank | 9. oktober 2017

Hver dag smides store mængder mad ud. Og hver dag er der mennesker, som savner et godt måltid. Hos FødevareBanken modtager de tonsvis af god overskudsmad fra fødevareproducenter, som de uddeler til socialt udsatte i Danmark.

6 dage om ugen året rundt transporterer FødevareBanken friske, overskydende fødevarer ud til varmestuer og væresteder. Det er 3 tons dagligt. I 2016 uddelte FødevareBanken over 800 tons overskudsmad.

Jyske Bank er partner med FødevareBanken for netop at sætte fokus på madspild-problemet som en del af koncernens CSR-strategi.

FødevareBanken er en non-profit, apolitisk forening, der siden 2008 har modtaget overskudsmad fra fødevareproducenter, landbrug, og grossister og fordelt det blandt organisationer, der arbejder for og med samfundets socialt udsatte - heriblandt børn, kriseramte kvinder og mænd, hjemløse, stofmisbrugere og psykisk syge.

Nøgleord

fødevarebanken

Vil du være klog på økonomi, samfund og tendenser?

Tilmeld dig "Jyske Bank Nyt" — et nyhedsbrev, som udkommer hver måned med økonomisk inspiration, viden og holdninger. Du kan altid afmelde dig igen.