Finans Brief Ekstra (tirsdag d. 31/3): Forsigtig aktieoptimisme, men olieprisen er kollapset

Finans | 31. marts 2020

Mandagen blev præget af en forsigtig positiv stemning på aktiemarkedet. De amerikanske aktier lukkede ca. tre pct. højere, og herhjemme havde sundhedsaktierne - og især Novo Nordisk - en god dag.

"Det er især de meget store stimulanspakker fra centralbanker og regeringer rundt omkring i verden, der har været med til at løfte aktiemarkederne på det seneste," siger chefanalytiker Kim Fæster.

Oliemarkedet er derimod i frit fald: "Olieprisen er stort set kollapset. Mandag så vi en oliepris omkring 22 dollar, og det er det laveste niveau i 18 år," siger Kim Fæster.

Mere om investering

Coronavirus spreder stor usikkerhed på aktiemarkederne, som er dybt påvirkede. Derfor sender Jyske Bank i en periode ’Finans Brief Ekstra’ hver dag fra morgenstunden. Her får du en opdatering på aktiemarkedet og Jyske Banks holdning til situationen.  

Få sidste nyt fra finansmarkederne i indbakken hver morgen

Har du lyst til at få taget temperaturen på aktiemarkederne fra morgenstunden? På alle hverdage, direkte fra Jyske Banks finansielle kommandobro? Så tilmeld dig Jyske Morgennyt og få direkte ind i din indbakke hver morgen.