Finans Brief Ekstra (tirsdag d. 17. marts): Ny kedelig rekord på aktiemarkedet

Finans | 17. marts 2020

I går fik de amerikanske aktier den største kurslussing siden 1987, da S&P500 faldt 11,2 %. Dermed overgik aktiekursfaldet selv, hvad vi oplevede under finanskrisen. Aktierne led i går under advarsler fra Trump om en mulig recession, og at krisen kunne fortsætte hen over sommeren. De europæiske aktier slap med et kurstab på knap 5 pct.

Men dog lidt bedre stemning her til morgen. De amerikanske og europæiske aktiefutures er i pæne plusser på forventninger om, at den amerikanske kongres endeligt får sig snøvlet sammen til at lave en finanspolitisk stimulanspakke. Der er endda lagt op til endnu en stimulanspakke udover den, de forhandler i øjeblikket.

Investorerne holder øje med antal smittede og redningsforsøg fra politikere og centralbanker. På smittefronten fortsætter de europæiske lande med at lukke samfundet ned, og udviklingen har også spredt sig til USA, hvor flere og flere byer følger trop i forsøget på at inddæmme sygdommen. 

Mere om investering

Coronavirus spreder stor usikkerhed på aktiemarkederne, som er dybt påvirkede. Derfor sender Jyske Bank i en periode ’Finans Brief Ekstra’ hver dag fra morgenstunden. Her får du en opdatering på aktiemarkedet og Jyske Banks holdning til situationen.  

Få sidste nyt fra finansmarkederne i indbakken hver morgen

Har du lyst til at få taget temperaturen på aktiemarkederne fra morgenstunden? På alle hverdage, direkte fra Jyske Banks finansielle kommandobro? Så tilmeld dig Jyske Morgennyt og få direkte ind i din indbakke hver morgen.