Finans Brief Ekstra (fredag d. 27/3): Er vi vidne til et bear market rally på aktiemarkedet?

Finans | 27. marts 2020

Torsdag blev den tredje dag med plusser på aktiemarkederne. Vi så en kraftig stigning i amerikanske aktier efter vedtagelsen af en gigantisk stimulanspakke. Dow Jones-indekset er steget 21 pct. de sidste tre dage, og der var også plusser på det europæiske aktiemarked. Men her til morgen ligger de amerikanske og europæiske aktiefutures til et minus.

Chefstrateg Ib Fredlund Madsen giver et bud på, om vi er vidne til et bear market rally på aktiemarkedet. Alt er gået i lyntempo i coronakrisen. Både den globale smittespredning, nedlukningen af økonomien, og vi har set det hurtigste aktiekursfald på 30 pct. fra en aktierekord den 19. februar. Og så er spørgsmålet: Når vi har fået et lyn-crash, får vi så også et lyn-rebound?


Mere om investering

Coronavirus spreder stor usikkerhed på aktiemarkederne, som er dybt påvirkede. Derfor sender Jyske Bank i en periode ’Finans Brief Ekstra’ hver dag fra morgenstunden. Her får du en opdatering på aktiemarkedet og Jyske Banks holdning til situationen.  

Få sidste nyt fra finansmarkederne i indbakken hver morgen

Har du lyst til at få taget temperaturen på aktiemarkederne fra morgenstunden? På alle hverdage, direkte fra Jyske Banks finansielle kommandobro? Så tilmeld dig Jyske Morgennyt og få direkte ind i din indbakke hver morgen.