Finans Brief: Brexit-Boris satser på nyvalg

Finans | 9. september 2019

Ugens finansielle fixpunkter:
  • Ugens højdepunkt bliver torsdagens møde i den europæiske centralbank. ECB skyder lempelserne i gang med en ”pakke-løsning”.
  • Der er lagt op til endnu en dramatisk dag i den langstrakte Brexit-saga. Boris Johnson har nemlig gjort det klart, at han ikke vil anmode EU om endnu en udskydelse af Brexit-datoen, og dermed afviser han den lov, som parlamentet vedtog i sidste uge. I stedet har Boris Johnson bebudet, at han igen i dag vil forsøge at få udskrevet et nyvalg til afholdelse den 15. oktober. 
  • Handelskrigen – hvor står vi? Der er nu udsigt til at forhandlingerne genoptages i starten af oktober. Jyske Bank er imidlertid mere pessimistisk og vurderer, at den seneste eskalering af handelskrigen har forringet forhandlingsklimaet så meget, at parterne næppe når frem til en aftale inden for en overskuelig tidsramme. 

Få sidste nyt fra finansmarkederne i indbakken hver morgen

Har du lyst til at få taget temperaturen på aktiemarkederne fra morgenstunden? På alle hverdage, direkte fra Jyske Banks finansielle kommandobro? Så tilmeld dig Jyske Morgennyt og få direkte ind i din indbakke hver morgen.