Ferie For Alle: Bæredygtighed fylder mere for både forbrugere og rejseselskaber

Livsstil og trends | 22. februar 2019

Der er ikke ret mange, som er i tvivl om, at flyvning for at komme på ferie er dårligt for miljøet. Men det gør flere og flere rejseselskaber noget ved. Bæredygtighed begynder så småt at betyde noget, når selskaberne sender kunderne afsted på ferie.

Det gælder blandt andet Apollo Rejser, som fredag gæstede en af Skandinaviens største feriemesser, Ferie For Alle i Herning. Selskabet er begyndt at stille krav til hoteller og leverandører, om at levere mere bæredygtige produkter og services, ligesom de i samarbejde med flyselskaber, har mindsket brændstofforbruget ved indflyvninger.

Men der skal mange små indsatser til, for at løfte den klimabyrde, som rejseselskaberne skaber.

- Vi skal hele tiden finde nye tiltag, så vi påvirker vores impact på klimaet og miljøet i en positiv retning, fortæller kommunikationschef i Apollo Rejser, Glenn Bisgaard.

Hør mere om de grønne tiltag, og hvordan du som rejsende kan blive bedre til at rejse grønnere i indslaget over artiklen.

Jyskebank.tv er mediepartner på Ferie for Alle-messen i samarbejde med Messecenter Herning.

Vil du være klog på økonomi, samfund og tendenser?

Tilmeld dig "Jyske Bank Nyt" — et nyhedsbrev, som udkommer hver måned med økonomisk inspiration, viden og holdninger. Du kan altid afmelde dig igen.