Erhvervslivet trives i Frederikshavn

Erhverv | 18. december 2018

Beliggenheden med porten ud til Skandinavien er ifølge Frederikshavns borgmester Birgit Stenbak Hansen en af grundene til, at byens erhvervsliv trives i bedste velgående. Det er især indenfor de maritime erhverv, turisterhvervet, fiskeri- og transportsektoren, at det går godt i Frederikshavn Kommune, og senest er ophugning af skibe blevet et forretningsområde. Det glæder Niels Bay Christensen, der er direktør i Erhvervshus Nord:

”Vores havn har besluttet at gøre ophugningen af skibe mere miljørigtig ved at flytte den her til Frederikshavn i stedet for eksempelvis Bangladesh, og det er vi i gang med lige nu,” siger han.

De forskellige sektorer og erhvervsdrivende har gode muligheder for at skabe nye kontakter og netværke på kryds og tværs i erhvervsklubben i byens stolthed ishockeyklubben White Hawks. Mens holdet ligger i toppen af tabellen, smitter den gode stemning af på erhvervsklubben, hvor man mødes i pauserne og sommetider også inden kampen. Og som Niels Bay Christensen siger: ”Det er her, vi ordner alt det, der ligger mellem taburetterne, alt det uformelle.”

Vil du være klog på økonomi, samfund og tendenser?

Tilmeld dig "Jyske Bank Nyt" — et nyhedsbrev, som udkommer hver måned med økonomisk inspiration, viden og holdninger. Du kan altid afmelde dig igen.