Eksportbarometer på Christiansborg

Erhverv | 4. april 2022

For Eksportbarometers advisory board blev det en spændende dag i magtens centrum på Christiansborg den sidste dag i marts 2022. Her havde Lars Løkke Rasmussen inviteret på rundvisning med frokost i Snapsetinget og dagen blev rundet af med et møde med Erhvervsudvalget, hvor medlemmerne af Eksportbarometers advisory board kunne drøfte nogle af de konkrete udfordringer, eksportvirksomhederne står midt i.

Eksportbarometeret giver hvert kvartal en status på, hvordan det går med dansk eksport, og i panelet sidder godt 300 danske erhvervsledere. I advisory boardet sidder 16 topledere, og det var en stor del af dem, der torsdag d. 31. marts satte Erhvervsudvalget stævne på Christiansborg. 

Formålet var at styrke samarbejdet og dialogen mellem erhvervsliv og politikere, og advisory boardet gik derfra med et håb om et stærkere fremtidigt samarbejde, hvor man kan dele erfaringer.

Vil du være klog på økonomi, samfund og tendenser?

Tilmeld dig "Jyske Bank Nyt" — et nyhedsbrev, som udkommer hver måned med økonomisk inspiration, viden og holdninger. Du kan altid afmelde dig igen.