Ejerlejligheder i Danmark: Priserne stiger igen

Bolig | 8. oktober 2015

Efter nogle måneder henover sommeren med moderate prisstigninger fik salgsprisen på ejerlejligheder igen et nøk opad i september, hvor det blev til en stigning på 0,7 procent.

Siden september 2014 er der lagt 11,3 procent oven i priserne. Den gennemsnitlige salgspris på en ejerlejlighed er nu 24.729 kroner pr. kvadratmeter.Læs mere om Jyske Banks populære bankboliglån på jyskebank.dk

BoligsidensMarkedsindeks produceres i samarbejde med Boligsiden.dk. Programserien sendes i starten af hvermåned og giver et overblik over salgspris, salgstid, nedslag og udbud påvillaer og rækkehuse på landsplan.

Hver månedtager vi også pulsen på markedet for ejerlejligheder og hvert fjerde månedsender vi indslag om ejerlejligheder i landets 5 største byer.

 

 


Ejerlejligheder i Danmark: Prisernestiger igen

Efternogle måneder henover sommeren med moderate prisstigninger fik salgsprisen på ejerlejlighederigen et nøk opad i september, hvor det blev til en stigning på 0,7 procent.

Sidenseptember 2014 er der lagt 11,3 procent oven i priserne. Den gennemsnitligesalgspris på en ejerlejlighed er nu 24.729 kroner pr. kvadratmeter

 

Få en e-mail, når der er nyt på kanalen "Bolig"