Det magiske minut - med Jimmy Maymann, Mikkel Svane og Bjarke Ingels

Erhverv | 27. maj 2016

Keynote med Jimmy Maymann Mikkel Svane og Bjarke Ingels om, hvordan det er at starte på noget nyt – at turde tage springet og gøre en idé til virkelighed – på det helt rigtige tidspunkt.

Jimmy Maymann er Executive Vice President and President, AOL Content & Consumer Brands i New York. I perioden 2012-2015 var han CEO for Huffington Post og arkitekten bag deres vækst fra 30 millioner til 200 millioner unikke besøgende hver måned. Han er uddannet fra Syddansk Universitet og var bl.a. medstifter af virksomheden GoViral, som blev solgt til AOL i 2011.

Mikkel Svane er medstifter og CEO for Zendesk, Silicon Valley, som blev etableret i 2007. I 2014 blev Mikkel Svane valgt til formand for bestyrelsen for selskabet. Tidligere stiftede Mikkel Svane Caput A/S, hvor han var CEO indtil 2002. I 2002 blev han General Manager for Materna, Tyskland, hvor han mødte to tidligere kolleger Morten Primdahl og Alexander Aghassipour, som i 2007 var med til at stifte og lancere Zendesk. Holdet bag Zendesk flyttede til San Francisco i 2009 og i dag har Zendesk over 500 ansatte og 30.000 virksomheder som kunder. Zendesk har godt og vel fordoblet kundemængden hvert år i sin levetid.

Bjarke Ingels startede BIG Bjarke Ingels Group i 2005. Gennem en række prisvindende projekter og bygninger, har Bjarke Ingels fået et ry af at designe bygninger, der er lige så teknisk innovative, som de er bæredygtige. Bjarke Ingels har vundet adskillige priser. Han har undervist på Harvard Universitet, Yale Universitet, Columbia Universitet og Rice Universitet, og er derudover adjungeret professor ved Kunstakademiets Arkitektskole. Bjarke Ingels har bl.a. talt ved TED, WIRED, AMCHAM, i 10 Downing Street og the World Economic Forum.

Vil du være klog på økonomi, samfund og tendenser?

Tilmeld dig "Jyske Bank Nyt" — et nyhedsbrev, som udkommer hver måned med økonomisk inspiration, viden og holdninger. Du kan altid afmelde dig igen.