Den Grønne Transportpris

Erhverv | 24. april 2023

En virksomhed med mere end 100 år på bagen vinder Den Grønne Transportpris

Den Grønne Transportpris uddeles af DTL - Danske Vognmænd og Jyske Finans, der belønner de mest effektive og nytænkende tiltag, som bidrager til at reducere miljøbelastningen og klimaaftrykket, og som fremmer bæredygtighed.

Det er anden gang, at DTL og Jyske Finans går sammen om at uddele en pris på transportmessen til de transportvirksomheder, der bidrager til at reducere miljøbelastningen og klimaaftrykket, og som fremmer bæredygtighed.

Prisuddelingen i år er blevet endnu mere aktuel, da offentlighedens øjne i stigende grad hviler tungt på transportsektoren, der er blandt de største CO2-udledere.
Kan danske godstransportvirksomheder gå foran og demonstrere både vilje og evne til at gøre sektoren grønnere, vil det give erhvervets image et tiltrængt skub, udtaler administrerende direktør i DTL - Danske Vognmænd Erik Østergaard.

Han mener, at de vognmænd, der frivilligt og allerede nu har givet sig i kast med at flytte sig i forhold til den grønne omstilling, skal have et klap på skulderen, som forhåbentlig inspirerer andre til også at tage skridtet.

Torsdag d. 20. april blev vinderne af Den Grønne Transportpris kåret:

1. Frede Andersen & Søn A/S
2. Kloakservice-virksomheden Leif M Jensen
3. Bryde & Sønner A/S - Flytte- og logistikløsninger

Vinderne gik fra scenen med hver deres check på henholdsvis kr. 25.000,-, kr. 15.000,- og kr. 10.000,- til yderligere miljøforbedringer i virksomheden.

Vil du være klog på økonomi, samfund og tendenser?

Tilmeld dig "Jyske Bank Nyt" — et nyhedsbrev, som udkommer hver måned med økonomisk inspiration, viden og holdninger. Du kan altid afmelde dig igen.