Cykelauktion for studerende blev stor succes

Livsstil og trends | 28. september 2016

En cykel til 500 kroner. Det er et tilbud de fleste studerende kan forstå.

Lyngby-Taarbæk Vidensby var forleden vært for eventet Biketown Showdown, hvor studerende fra hele københavnsområdet fik mulighed for at erhverve sig en gennemrenoveret cykel for bare 500 kroner. 

De mange cykler er indsamlet af Nordsjællands Politi, restaureret i samarbejde med fanger i Horserød Statsfængsel og Cykelmekanikeruddannelsen på TEC i Hvidovre, og solgt på auktionen efter først-til-mølle princippet.

Projektet startede for tre år siden med blot 80 cykler, og har hvert år vokset sig større, til i år, hvor over 300 cykler røg på auktionen.

Eventet er skabt som et samarbejde mellem Lyngby-Taarbæk Vidensby, uddannelsesinstitutionerne i området, samt en masse frivillige fra det lokale spillested Templet, over cyklistforbundet, til det lokale erhvervsliv. Alle er med for at brande Lyngby som en god universitetsby.

Over 400 studerende var mødt op i jagten på et godt tilbud, og samtlige cykler blev solgt på auktionen, som alt i alt blev en stor succes.

Læs mere om Lyngby-Taarbæk Vidensbys projekter her

Vil du være klog på økonomi, samfund og tendenser?

Tilmeld dig "Jyske Bank Nyt" — et nyhedsbrev, som udkommer hver måned med økonomisk inspiration, viden og holdninger. Du kan altid afmelde dig igen.